Χειρουργείται ο Ολιβέιρα

Σήμερα 19/8 χειρουργείται ο Ολιβέιρα αφού επιβεβαίωσαν οι επιπλέον ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την αρχική διάγνωση για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος νωρίτερα δήλωσε δημόσια πως θα επανακάμψει σε αγωνιστική δράση καλύτερος και δυνατότερος.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γνωστοποίησε ότι θα υποβληθεί σε χειρουργείο για την αποκατάσταση του γονάτου του και θα χρειαστεί διάστημα 6 μηνών για να επιστρέψει υγιής στο γήπεδο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ανέφερε στη σχετική ανακοίνωση: 

«Ο Νέλσον Ολιβέιρα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Μποέμιανς για το Europa Conference League. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Οι πρόσθετες κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιβεβαίωσαν το ιατρικό πόρισμα κι ο Ολιβέιρα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατό του. Η επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19.08) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια. Ο Ολιβέιρα θα παραμείνει στην πατρίδα του για το πρώτο στάδιο αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη πορεία της αποκατάστασης. Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 

Loading