Η ΚΕΔ καταγγέλει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα τον Θεοδωρίδη

ΚΕΔ εναντίον Θεοδωρίδη. Μετά την καταγγελία κατά του Πλατανιά για την ανακοίνωση περί «μισθοφόρων διαιτητών», η ΚΕΔ/ΕΠΟ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα θα καταγγείλει στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων της ομοσπονδίας τον αντιπρόεδρο του ΟΣΦΠ, Σ. Θεοδωρίδη.

Η ΚΕΔ προστατεύει Σιδηρόπουλο

Η καταγγελία θα γίνει για όσα ανέφερε στη χθεσινή του δήλωση με αφορμή τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στον προημιτελικό κυπέλλου ΟΣΦΠ – ΑΕΚ.

Εφόσον ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, όπως συνέβη με την περίπτωση του Πλατανιά, ο κ. Θεοδωρίδης και η ΠΑΕ ΟΣΦΠ ως έχουσα την «αντικειμενική ευθύνη» θα κληθούν να αποδείξουν ενώπιον της αποτελούμενης από τακτικούς δικαστές Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ τους ισχυρισμούς του για τον Σιδηρόπουλο ότι «ήταν ο 12ος παίκτης της ΑΕΚ» στο ματς πρωταθλήματος του πρώτου γύρου, ότι είναι «άρρωστος αντι-Ολυμπιακός» που  «ο Κουκουλάκης τον βάζει επίτηδες» κ.α.

Κώδικας δεοντολογίας…

Ο κώδικας δεοντολογίας προβλέπει εφόσον υπάρξει καταδικαστική απόφαση ποινή από 30.000 έως 50.000, ενώ σε περίπτωση δεύτερης υποτροπής προβλέπει αφαίρεση βαθμών.

Πρόκειται για αλλαγή στάσης της ΚΕΔ η οποία όπως και (κυρίως) η ΕΠΟ, είχε ανεχθεί από το περασμένο καλοκαίρι παρόμοιες συμπεριφορές στο πλαίσιο της «παθητικής πολιτικής» που είχε επιλεγεί για να μην οξυνθούν περαιτέρω τα πνεύματα.

Loading