Ο Ξυδάκης αδειάζει τον Τσίπρα για το Σκοπιανό!

Αδειάζει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τους χειρισμούς του στο Σκοπιανό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, εκφράζοντας την άποψη πως θα έπρεπε ήδη να είχαν ενημερωθεί οι πολιτικοί αρχηγοί για τις εξελίξεις.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SBC  σχολίασε πως:  «Δεν έχω εικόνα αν έγιναν άτυπες ενημερώσεις σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, ή μέσω ανθρώπων αρμοδίων, μπορεί να έχουν γίνει κιόλας. Αν δεν έχουν γίνει, κακώς, θα έπρεπε να έχουν γίνει».

“Η ευθύνη της απόφασης βαραίνει την κυβέρνηση”

Εξηγώντας τη διαφοροποίησή του σχολίασε ότι η συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων «δείχνει μια σοβαρότητα και μια διάθεση να μοιραστείς προβληματισμούς», άσχετα από το γεγονός ότι «η ευθύνη της απόφασης σε τελευταία ανάλυση βαραίνει πάντα την κυβέρνηση, αλλά σε τέτοια κρίσιμα θέματα εξωτερικής πολιτικής, είναι απαραίτητο να υπάρχει καλό κλίμα».

Επισήμανε επίσης ότι «ένα μέρος της διπλωματίας είναι μυστικό, όχι με την έννοια της συνωμοσίας, αλλά με την έννοια κάποιων χειρισμών που γίνονται στο παρασκήνιο και σιγά σιγά έρχονται στο προσκήνιο».

Loading