Κυρ. Βελόπουλος: Οι πολιτικοί αρχηγοί απουσιάζουν ενώ καθορίζεται η οικονομική πολιτική

Την έντονη δυσαρέσκεια του για την απουσία του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τα έδρανα της Βουλής, εξέφρασε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Συνεχίζετε να κάνετε λάθη. Σας αποκαλώ μη σοβαρούς και σωστούς στην άσκηση οικονομικής πολιτικής. Δεν αναφέρομαι μόνο στην σημερινή κυβέρνηση αλλά σε όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν από αυτό το κοινοβούλιο. Δεν είναι εικόνα κοινοβουλίου αυτή» είπε ξεκινώντας την τοποθέτησή του στη Βουλή κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομικών ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και πρόσθεσε.

«Το νομοσχέδιο το οποίο καταθέτει η κυβέρνηση είναι προϋπολογισμός αφού καθορίζουν την οικονομική πολιτική για τους επόμενους μήνες αλλά λείπουν οι πολιτικοί αρχηγοί. Ο κ. Τσίπρας αντί να είναι εδώ πηγαίνει στα Σκόπια, ο Πρωθυπουργός έχει πάει στην Δράμα. Το έλλειμμα αυξάνεται κάθε μέρα ιλιγγιωδώς και υπόσχεστε ανάπτυξη. Το εμπορικό ισοζύγιο είναι αρνητικό. Όλα αυτά σημαίνουν αύξηση του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους. Είμαστε η τρίτη χώρα παγκοσμίως με το μεγαλύτερο χρέος σε σχέση με το ΑΕΠ».

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης διχάζει την ελληνική κοινωνία ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading