Ο John Stamos θα γίνει μπαμπάς

Ο John Stamos, ο ελληνικής καταγωγής πετυχημένος ηθοποιός του Hollywood, αποκάλυψε πως σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς.

Σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά τους ο ηθοποιός όπως ισχυρίστηκε στο People.com, ο οποίος είναι σε σχέση τα τελευταία 2 χρόνια με το μοντέλο και ηθοποιό Caitlin McHugh.

Πολύ πρόσφατα αρραβωνιάστηκαν μάλιστα, στο αγαπημένο μέρος και των δύο την Disneyland! Η πρόταση του ηθοποιού περιλάμβανε ένα βίντεο με τις ρομαντικές στιγμές της Disney και της Pixar καταλήγοντας με την Μικρή Γοργόνα να λέει «απλά ζήτα το κορίτσι».

«Το βλέμμα του John όταν του ανακοίνωσα ότι θα γίνουμε γονείς, ήταν ανεκτίμητο. Ήταν εκείνο το βλέμμα του ανθρώπου που ήθελε τη δική του οικογένεια και ποτέ δεν πίστευε ότι θα του συμβεί. Τώρα όμως, συμβαίνει!», αποκαλύπτει η McHugh

«Θα είμαι ένας χαριτωμένος μπαμπάς. Έκανα πρόβα χρόνια για αυτό. Έχω παίξει με αρκετά μωρά στην τηλεόραση, τα έχω κάνει όλα και θα τα κάνω και στην πραγματική ζωή!».

Να θυμίσουμε ότι ο John Stamos πέρα από το ρόλο του μπαμπά έχει παίξει και τον παππού με μεγάλη επιτυχία στην τηλεοπτική σειρά Grandfathered -ίσως ήταν και ο πιο γοητευτικός παππούς που έχει υπάρξει ποτέ στην τηλεόραση- οπότε ναι, θεωρητικά είναι απόλυτα έτοιμος να γίνει και πραγματικός μπαμπάς.

Κάθε ευτυχία να ευχηθούμε στο ερωτευμένο ζευγάρι!

Loading

Αφήστε μια απάντηση