Η Pamela Anderson επέστρεψε πιο σέξι από ποτέ! (pics)

Η Pamela Anderson θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πιο σέξι γυναίκα ηθοποίος για τη δεκαετία του 90’ με τις φωτογραφίσεις να έρχονται η μία μετά την άλλη είχε σίγουρα κερδίσει κάθε άντρα εκείνης της δεκαετίας.

Στο σήμερα όμως, η Pamela επιστρέφει αλλάζοντας κλάδο και υπογράφει μια σειρά αισθησιακών εσωρούχων στην εταιρία Coco De Mer  με την ιδιότητα της σχεδιάστριας μόδας.

Στη συνέντευξη της στο HighSnobiety η Pamela μίλησε για όλα, για τη νέα επιχειρηματική της κίνηση, για την καμπάνια της υπέρ του ερωτισμού και για τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Πιστεύω ότι η σεξουαλική επανάσταση μας χάρισε πολλά υπέροχα πράγματα αλλά μας κληροδότησε πολύ κακό σεξ» λέει μιλώντας για το βιβλίο που υπογράφει με τίτλο «Lust for Love and The Lost Art of Intimacy».

«Μας κληροδότησε πολλές κενές, άδειες σχέσεις. Το έχω συζητήσει με πολύ κόσμο που έζησαν εκείνες τις εποχές της αλλαγής και είναι σχεδόν όλοι τους μόνοι στη ζωή. Σε αυτό το βιβλίο μιλάω για την ανάγκη να καλλιεργήσουμε ανθρώπινες σχέσεις με ρομαντισμό, ιπποτισμό, όλες αυτές τις ποιότητες που χάθηκαν και πρέπει να τις ξαναβρούμε» υποστηρίζει.

Σχετικά με την σειρά αισθησιακών εσωρούχων που υπογράφει, λέει: «είναι για κάθε σωματότυπο, δεν είναι πρόστυχα, είναι προκλητικά αλλά όχι ‘βρώμικα’»

«Φορέστε τα, κάντε περισσότερο σεξ, διασκεδάστε με τη ζωή σας. Μπορεί έτσι να σώσετε τον κόσμο. Δεν νομίζω ότι ο πλανήτης μας θα αντέξει και πολύ με όλα όσα του κάνουμε οπότε απολαύστε ό, τι μπορείτε, όπως μπορείτε».

Ρωτήθηκε επίσης αν συνάντησε τον Πούτιν και απάντησε θετικά και στην ερώτηση αν βρίσκει τον Τραμπ σέξι η απάντηση της ήταν απλά «όχι».

Η διαφημιστική καμπάνια για τη νεα συνεργασία της Anderson με την σέξι εταιρία εσωρούχων πολυτέλειας Coco de Mer «Pamela Loves Coco de Mer» έγινε από τον μόνιμο συνεργάτη και σύμμαχο της στον ερωτισμό, τον βρετανό φωτογράφο μόδας Rankin.

Loading

Αφήστε μια απάντηση