«Χρυσάφι» για την παραμονή της Πομπέο στο Grey’s Anatomy!

Η Έλεν Πομπέο θα συνεχίσει να… χειρουργεί στις τηλεοπτικές οθόνες μας και το Grey’s Anatomy.  Η διάσημη ηθοποιός συμφώνησε να παραμείνει στη δημοφιλή σειρά για δύο ακόμη σεζόν, υποδυόμενη τη χειρουργό Μέρεντιθ Γκρέι. Όσον αφορά τις χρηματικές απολαβές της, θα ανέρχονται στα 20 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Το Gray’s Anatomy ξεκίνησε να προβάλλεται το 2005 και εκτυλίσσεται σε ένα νοσοκομείο του Σιάτλ. Προσφάτως, μάλιστα, ξεπέρασε το όριο το 300 επεισοδίων και συνεχίζει να καταγράφει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Η υψηλότερα αμειβόμενη ηθοποιός δραματικής σειράς

Η Πομπέο μίλησε στο περιοδικό «The Hollywood Reporter» για την ανανέωση της συνεργασίας της με τη σειρά. Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι το νέο της συμβόλαιο προβλέπει μισθό ύψους 575.000 δολαρίων ανά επεισόδιο για την 15η και τη 16η σεζόν. Πέραν του μισθού, όμως, προβλέπει και την καταβολή ενός πριμ υπογραφής συμβολαίου, καθώς και συμμετοχή επί των κερδών. Συνολικά, δηλαδή, οι ετήσιες απολαβές αναμένεται να αγγίξουν τα 20 εκατ. δολάρια.

Σε ερώτηση που έθεσε το Γαλλικό Πρακτορείο, το τηλεοπτικό δίκτυο ABC επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την ηθοποιό για δύο επιπλέον σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, δεν σχολίασε τις απολαβές της Πομπέο, η οποία γίνεται, έτσι, η υψηλότερα αμειβόμενη γυναίκα ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε δραματική τηλεοπτική σειρά.

Ούτε τα… μισά της Βεργκάρα!

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, πάντως, η καλύτερα αμειβόμενη γυναίκα ηθοποιός της αμερικανικής τηλεόρασης είναι η Σοφία Βεργκάρα. Η Κολομβιανή πρωταγωνίστρια της κωμικής τηλεοπτικής σειράς “Modern Family”, που επίσης προβάλλεται στο ABC, έχει απολαβές ύψους 41,5 εκατομμυρίων ανά σεζόν. Ακολουθεί η Κάλεϊ Κουόκο, η πρωταγωνίστρια της κωμωδίας “The Big Bang Theory” (του δικτύου CBS) με 26 εκατομμύρια δολάρια ετήσιες απολαβές.

Πομπέο: «Ό,τι δικαιούμαι…»

«Πάτησα ήδη τα 48 και έχω φθάσει σε ένα σημείο όπου μπορώ να ζητήσω ό,τι δικαιούμαι, κάτι που συμβαίνει με την πάροδο των χρόνων», σχολίασε η Έλεν Πομπέο, για το «χρυσό» συμβόλαιό της με το ABC.

«Δεν θεωρούμαι απαραίτητα μια ηθοποιός που κατάφερε να επιτύχει, αν αντιθέσει με μια 24χρονη ηθοποιό που έχει κάνει κάποιες μεγάλες ταινίες και η οποία, όμως, πληρώνεται ελάχιστα, σίγουρα λιγότερο από τον άνδρα συμπρωταγωνιστή της και χωρίς συμμετοχή στα κέρδη», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading