Παντελής Παντελίδης: Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης με το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Η οικογένεια του τραγουδιστή προσέφυγε κατά της απόφασης του εισαγγελέα Πρωτοδικών που είχε στείλει στο αρχείο την υπόθεση για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο βράδυ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η υπόθεση ανατέθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Σοφοκλή Λογοθέτη, ο οποίος θα κληθεί να μελετήσει τις νέες αιτιάσεις της οικογένειας του Παντελίδη.

Νέα τροπή στην υπόθεση;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», το οποίο επικαλείται δικαστικούς κύκλους, δεν αποκλείεται η υπόθεση να λάβει άλλη τροπή, χωρίς ωστόσο αυτό να προδικάζει ασφαλώς αλλαγή του αποτελέσματος.

Μάλιστα, η προσφυγή που κατέθεσε η οικογένεια του εκλιπόντος για την υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου της 18ης Φεβρουαρίου 2016 αριθμεί περισσότερες από 100 σελίδες. Σε αυτήν, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κάνει λόγο για ελλείψεις που, κατά τη γνώμη της, υπάρχουν στο φάκελο της υπόθεσης, ενώ επισημαίνει και τις αντιφάσεις που η ίδια θεωρεί πως υπάρχουν στη διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών που έστειλε την υπόθεση στο αρχείο.

Η υπόθεση κλοπής υλικού

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται και η υπόθεση υποκλοπής ακυκλοφόρητων τραγουδιών που είχε γράψει ο Παντελής Παντελίδης, καθώς και προσωπικών δεδομένων από τους λογαριασμούς του.

Η έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, μάλιστα, έχει προχωρήσει αρκετά, καθώς έχει ήδη κατατεθεί  πρόταση εισαγγελέα και πλέον εκκρεμεί το σχετικό βούλευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, έχουν βρεθεί κάποια στοιχεία τα οποία αναμένεται να οδηγήσουν σε περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης, η οποία έχει ξεκινήσει να ερευνάται, επίσης, και από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά τη σχετική μηνυτήρια αναφορά  που είχε καταθέσει η οικογένεια του τραγουδιστή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Σε αυτήν, τα μέλη της οικογένειας κατήγγειλαν, πως άγνωστοι έχουν υποκλέψει ακυκλοφόρητα τραγούδια και πρωτότυπες εκτελέσεις, καθώς και πως έχουν χακάρει τις σελίδες του τραγουδιστή σε κοινωνικά δίκτυα και τους λογαριασμούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μάλιστα, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο λογαριασμό του τραγουδιστή στο YouΤube, από όπου εμφανίζεται ζημιά ύψους 200.000 ευρώ.

Loading