Αρχές Απρίλη τα νεότερα για το μέλλον των δυο στρατιωτικών

Τέλη Μαρτίου με αρχές Απρίλη θα υπάρχουν νεότερα για το μέλλον των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Ανδριανούπολη, όταν και θα οι δικηγόροι τους θα συναντηθούν με Τούρκο δικαστή για να συζητήσουν το θέμα της προφυλάκισης τους.

Την πληροφορία μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, βάζοντας ως ημερομηνία ορόσημο την 30η Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στη συνάντηση των δικηγόρων των δυο Ελλήνων στρατιωτικών με τον δικαστή θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα που αφορούν την κράτησή τους.

Η διαβεβαίωση Κουβέλη

Χθες πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, διαβεβαίωσε τους γονείς τους ότι η κυβέρνηση θα κάνει «επίμονα και συστηματικά» ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου σύντομα να σφίξουν  στην αγκαλιά τους τα παιδιά τους.

Για την ιστορία, η σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών έγινε την πρώτη ημέρα του Μαρτίου, ενώ το ένταλμα σύλληψής τους αναφέρει «υποψία διαφυγής», «υποψία καταστροφής αποδεικτικών στοιχείων», «έλλειψη κατοικίας στην Τουρκία» και «πιθανότητα διαφυγής στο εξωτερικό».

Loading