Απολύθηκε υπάλληλος νοσοκομείου με πλαστό απολυτήριο Γυμνασίου

Με απόφαση του διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομίου Έβρου (ΠΓΝΕ) στην Αλεξανδρούπολη, Δημήτρη Αδαμίδη απολύθηκε σήμερα τραπεζοκόμος που προσλήφθηκε πρόσφατα, καταθέτοντας ωστόσο πλαστό απολυτήριου Γυμνασίου.

Μάλιστα σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Δ. Αδαμίδης τόνισε ότι οποιασδήποτε πρόσληψης ακολουθεί αυτεπάγγελτη αναζήτηση γνησιότητας των κατατεθέντων πιστοποιητικών. «Πέρα από τον έλεγχο κάθε νεοδιοριζόμενου, από τη διοικητική υπηρεσία του νοσοκομείου, κάθε μήνα γίνεται και δειγματοληπτικός έλεγχος ενός αριθμού παλαιότερων υπαλλήλων, όλων των κλάδων και όλων των τίτλων σπουδών, ακόμη και εκείνων που έχουν εκδοθεί στο εξωρτερικό» υπογράμμισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως το συγκεκριμένο περιστατικό πλαστογραφίας είναι το μοναδικό που έχει εντοπιστεί στα χρόνια της διοίκησής του.

«Ο συμβασιούχος που είχε προσληφθεί προ 20ημέρου ως τραπεζοκόμος, απελύθη χωρίς αποζημίωση, ενώ ο φάκελός του διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να ακολουθηθεί η κατά νόμο ποινική διαδικασία, καθώς η πλαστογραφία είναι πολύ σοβαρό αδίκημα» κατέληξε ο κ. Αδαμίδης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Loading