Σπυράκη: «Η κυβέρνηση δεν κάνει για αυτήν τη δουλειά…»

Την ευχή το 2018 να είναι εκλογικό έτος γιατί «η κυβέρνηση δεν κάνει για αυτήν τη δουλειά» εξέφρασε η Μαρία Σπυράκη, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε πως η Ελλάδα χρειάζεται μια στιβαρή και σοβαρή κυβέρνηση που θα μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις, ώστε να αντέχει η ελληνική οικονομία τις αναταράξεις των αγορών.

«Γιατί η συζήτηση δεν είναι για το αν θα έχουμε ή δεν θα έχουμε πιστοληπτική γραμμή. Η συζήτηση είναι για το αν αντέχει η ελληνική οικονομία, οποιαδήποτε ανατάραξη, την ώρα που δεν θα έχει δίχτυ προστασίας και δεν θα έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για την εξυπηρέτηση του χρέους».

«Τη δουλειά μπορεί να την κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Είναι, λοιπόν, απαραίτητο, συνέχισε η κα. Σπυράκη, «να γίνουν εκείνες οι αλλαγές που αυξάνουν την εμπιστοσύνη των επενδυτών και που δίνουν τη δυνατότητα στην Ελλάδα να αυξήσει τους ρυθμούς ανάπτυξης. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει αυτή η Κυβέρνηση. Δεν μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά. Τη δουλειά αυτή μπορεί να την κάνει μια άλλη Κυβέρνηση. Τη δουλειά αυτή μπορεί να την κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι άνθρωποι που είναι τώρα στην Κυβέρνηση δεν μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την πορεία της χώρας εκτός περιβάλλοντος προστασίας, εκτός περιβάλλοντος Μνημονίων».

Loading