Φοβού την οργή της απατημένης γυναίκας!

Ερωτική αντιζηλία αλλά και οργή μιας απατημένης γυναίκας κρυβόταν τελικά πίσω από τον εμπρησμό σε συνεργείο επιδιόρθωσης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών , λίγες μέρες νωρίτερα,  στη βιοτεχνική περιοχή Λακατάμιας στην Κύπρο

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας, όταν η πρώην σύντροφος του Κύπριου ιδιοκτήτη του συνεργείου μετέβη στο σπίτι που διέμενε με τον πρώην της.

Ωστόσο, εκεί αυτό που είδε δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο καθώς διαπίστωσε ότι εντός της οικίας βρισκόταν μία άλλη γυναίκα κάτι που προκάλεσε την έκρηξη της.

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση της απατημένης γυναίκας

Μάλιστα, η απατημένη γυναίκα φεύγοντας από το σπίτι έγραψε με μαρκαδόρο στο καπό του αυτοκινήτου της γυναίκας που βρήκε εκεί την ακόλουθη φράση: «Second Hand Bitch 25 years».

Στη συνέχεια, επέστρεψε στο δικό της σπίτι και μάζεψε αρκετά ρούχα και αφού μετέβη στο συνεργείο του πρώην συντρόφου της, έλουσε τα ρούχα με εύφλεκτη ύλη!

Η φωτιά δεν άργησε να εξαπλωθεί στο συνεργείο ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η οργή της απατημένης συζύγου προκάλεσε ζημιές ύψους 80.000 ευρώ!

Loading