Σύγχρονο «psycho» στην Ιαπωνία με πτώματα μωρών μέσα σε βάζα

Σε μια σοκαριστική ανακάλυψη οδηγήθηκε ένα συνεργείο απεντόμωσης στην Ιαπωνία. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης της χώρας, οι άνδρες του συνεργείου ήρθαν αντιμέτωποι με ένα άκρως μακάβριο θέαμα καθώς ανακάλυψαν πολλά πτώματα βρεφών κάτω από το πάτωμα.

Η είδηση αυτή κάνει τον γύρω του κόσμου καθώς αποτελεί ένα από τα πιο μακάβρια εγκλήματα στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας Kyodo, τα μωρά αυτά ανακαλύφθηκαν μέσα σε τέσσερις φιάλες οι οποίες περιείχαν μια ουσία που μοιάζει με την φορμόλη, ενώ μάλιστα πολλά από τα πτώματα είχαν ακόμα και τον ομφάλιο λώρο.

Το σπίτι στο οποίο εντοπίστηκαν οι φιάλες, ήταν εγκαταλελειμμένο τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ η αποκάλυψη έγινε λόγω την ανακαίνισης της οποία έκανε ο νέος ιδιοκτήτης. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, στο σπίτι πριν από τον νέο ιδιοκτήτη, έμενα ένας μαιευτήρας.

Από την πλευρά της η αστυνομία, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση επί του συγκεκριμένου θέματος, ενώ σύμφωνα με το Kyodo, η υπόθεση ερευνάται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Loading