Συνελήφθη χορεύτρια με την κατηγορία της ακολασίας!

Ρωσίδα χορεύτρια συνελήφθη και θα απελαθεί από την Αίγυπτο αφού δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να χορεύει το χορό της κοιλιάς με ελάχιστα ρούχα.

Όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες ασφαλείας η Εκατερίνα Αντρέεβα ή αλλιώς Γκαουχάρα όπως την αποκαλούν στον καλλιτεχνικό χώρο συνελήφθη με την κατηγορία της υποκίνησης σε ακολασία!

Η άτυχη χορεύτρια κρατείται σε αστυνομικό τμήμα του Καΐρου και θα απελαθεί στη Ρωσία το Σάββατο.

Άλλες κατηγορίες που βαραίνουν τη χορεύτρια

Οι αιγυπτιακές αρχές υποστηρίζουν επίσης ότι η χορεύτρια δεν διαθέτει τα αναγκαία έγγραφα παραμονής και εργασίας στη χώρα. Σε αντιδιαστολή, ο συνήγορός της, Μοχάμεντ Σάλεχ, μιλώντας σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι, τόνισε ότι η Αντρέεβα είναι η μοναδική αλλοδαπή χορεύτρια που διαθέτει τέτοια έγγραφα ώστε να εργάζεται νόμιμα στην Αίγυπτο.

Παρόμοιο συμβάν συνέβη το 2015 όταν το αιγυπτιακό δικαστήριο είχε καταδικάσει σε φυλάκιση ενός έτους μία -επίσης- χορεύτρια με την ίδια ακριβώς κατηγορία. Τότε βέβαια, η αφορμή ήταν ένα «άσεμνο» βίντεο κλιπ.

Να σημειωθεί ότι το βίντεο το οποίο δείχνει την Αντρέεβα να χορεύει προκλητικά φορώντας ένα κοντό και σχεδόν διάφανο φόρεμα σε ένα κλαμπ του Καΐρου έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες στη χώρα.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι την κατηγορία που βαραίνει τη νεαρή χορεύτρια τη χρησιμοποιούν πολύ συχνά στη χώρα εναντίον ομοφυλόφιλων και χορευτριών που κατά το δικό τους δοκούν χορεύουν προκλητικά προκαλώντας τον κόσμο σε ακολασίες.

Loading