Σοκ! Πέμπτος θάνατος πορνοστάρ σε ένα τρίμηνο

Νέος θάνατος πορνοστάρ συγκλονίζει τη «βιομηχανία» ερωτικών ταινιών. Η Olivia Lua έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 23 ετών και ενώ βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης. Η άτυχη γυναίκα έγινε, έτσι, η πέμπτη κατά σειρά πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που χάνει τη ζωή της το τελευταίο τρίμηνο.

«Ξεκληρίζεται» η βιομηχανία του πορνό!

Τους τελευταίους μήνες, έχουν καταγραφεί ακόμη τέσσερις θάνατοι πορνοστάρ. Συγκεκριμένα, της Yurizan Beltran από ναρκωτικά, της August Ames που αυτοκτόνησε, της Shyla Stylez την οποία βρήκε νεκρή στο κρεβάτι η μητέρα της, και της Olivia Nova, η οποία πέθανε από αδιευκρίνιστα, μέχρι στιγμής, αίτια στις αρχές Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής

Την τραγική είδηση του θανάτου της Olivia Lua ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου LA Direct Models.

«Πολύ μεγάλος ντόρος έχει γίνει πρόσφατα, σχετικά με τον αριθμό των πορνοστάρ που έχει πεθάνει το τελευταίο έτος και με μεγάλη θλίψη πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο κατάλογος έχει μεγαλώσει περισσότερο. Μάθαμε σήμερα, ότι η Olivia Lua πέθανε το πρωί – ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη», ανέφερε σχετικά το πρακτορείο.

Μάλιστα, εκπρόσωπός του αποκάλυψε, ότι η 23χρονη «πάλευε» με τις εξαρτήσεις ουσιών και προσφάτως είχε «ξανακυλήσει». «Μάθαμε σήμερα, ότι είχε επιστρέψει σε μία διαφορετική κλινική αποτοξίνωσης, στο Δυτικό Χόλιγουντ, έπειτα από μία υποτροπή που είχε, περίπου πριν από μία εβδομάδα. Εκεί βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί», ανέφερε σχετικά.

Το τελευταίο tweet

Πολλά ερωτήματα προκαλεί, πάντως, και το τελευταίο tweet της 23χρονης στο Twitter, στις 17 Ιανουαρίου. «Το αισθάνομαι παντού. Τίποτα δε με τρομάζει πλέον», έγραψε η Olivia Lua, η οποία εμφανιζόταν ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα.

Loading