Σκότωσε τον υπάλληλο επειδή καθυστέρησε να του πλύνει το αμάξι! (vd)

Αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό περιστατικό ήρθε αντιμέτωπη η κοινή γνώμη της Ρωσίας. Ένας άνδρας ιδιοκτήτης πολυτελούς αυτοκινήτου, σκότωσε τον έναν από τους δύο άντρες, οι οποίοι όπως φαίνεται άργησαν να του πλύνουν το αμάξι! Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη  Στουπίνο, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη Μόσχα.

Ο θερμοκέφαλος ιδιοκτήτης της πολυτελούς BMV, προφανώς ενοχλήθηκε από την καθυστέρηση των υπαλλήλων και όπως διακρίνεται από υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα των καμερών ασφαλείας χτύπησε τόσο δυνατά τον έναν υπάλληλο, που έπεσε και συνέτριψε το κεφάλι του στο πάτωμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αιμόφυρτος 39χρονος ο οποίος έπεσε θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα από σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι.

Από την άλλη μεριά ο δεύτερος  υπάλληλος, τραυματίστηκε, ωστόσο η ζωή του βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο θύτης, εντοπίστηκε τελικά λίγο αργότερα από τις ρωσικές αρχές, οι οποίες παρόλα αυτά απέφυγαν να δώσουν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του. Ο ίδιος αναμένεται να έρθει αντιμέτωπος σε περίπτωση καταδίκης, με ποινή φυλάκισης έως 8 χρόνων.

Loading