Πύθωνας έπνιξε τον ιδιοκτήτη του

Ο Νταν Μπράντσον, ένας 31χρονος από το Χαμπσάιρ της Βρετανίας, πέθανε από ασφυξία μέσα στο σπίτι του όταν ο σχεδόν 2,5 μέτρα πύθωνας, τον οποίο είχε ως κατοικίδιο, τον στραγγάλισε.

Σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας του, στο ίδιο δωμάτιο βρίσκονταν 10 φίδια και 12 ταραντούλες. Ο άτυχος άνδρας συνήθιζε να αποκαλεί τον αφρικανικό πύθωνα που του αφαίρεσε τη ζωή Tiny (μικροσκοπικός) καθώς τη μέρα που τον απέκτησε ήταν τόσο μικρός που χωρούσε ακόμη και στη χούφτα του.

Ο 31χρονος βρέθηκε νεκρός στις 25 Αυγούστου, ωστόσο, οι Αρχές δεν είχαν καταλήξει στα ακριβή αίτια του θανάτου του. Παρόλο που δε βρέθηκαν σημάδια δαγκώματος ή πάλης στο σώμα του, ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση, είναι πεπεισμένος πως η Tiny κουλουριάστηκε γύρω του με δύναμη με αποτέλεσμα να τον πνίξει και στη συνέχεια κρύφτηκε, μόλις ο άντρας έχασε τις αισθήσεις του.

Τί ειπώθηκε στο δικαστήριο

Στο δικαστήριο παρευρέθηκαν οι γονείς, ο αδερφός και η αδερφή του άτυχου Νταν. Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός πως η μητέρα κατέθεσε ότι ο γιός της αγαπούσε τόσο πολύ το φίδι που δεν ένιωσε ποτέ απειλή παρόλο που γνώριζε τις δυνάμεις του.

Η κ. Μπράντσον δήλωσε στο δικαστήριο πως το βράδυ του θανάτου του γιού της άκουσε έναν δυνατό θόρυβο, σαν κάτι να έπεφτε και λίγο αργότερα τον βρήκε αναίσθητο, ενώ ο πύθωνας δε βρισκόταν στο γυάλινο σπίτι του.

Λίγες μέρες αργότερα, η Tiny βρέθηκε κάτω από ένα ντουλάπι κάτι που συνήθιζε να κάνει κάθε φορά που έμπαινε στο δωμάτιο, όπως η ίδια αποκάλυψε.

Οι Αρχές πάντως, είναι πεπεισμένες ότι ο ξαφνικός θάνατος του άνδρα προήλθε από πνιγμό και μάλιστα αυτόν του τεράστιου φιδιού.

Loading