Αποκλείστηκαν καμήλες από διαγωνισμό ομορφιάς λόγω μπότοξ! (vd &pics)

Ας ξεκινήσουμε από το ότι – ναι! – υπάρχει διαγωνισμός ομορφιάς για καμήλες – μοντέλα, στη Σαουδική Αραβία! Και μάλιστα, με ιδιαίτερα αυστηρούς κανόνες καθώς 12 από τις συμμετέχουσες αποκλείστηκαν επειδή είχαν κάνει… μπότοξ για να ξεχωρίσουν.

Λεπτομέρειες για το φεστιβάλ

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το φεστιβάλ “King Abdulaziz Camel Festival” το οποίο πραγματοποιείται στο Ριάντ κάθε χρόνο, υπό την αιγίδα της βασιλικής οικογένειας και διαρκεί 28 μέρες.

Οι ιδιοκτήτες των – κατά τα άλλα – γλυκύτατων ζώων φαίνεται ότι προσπαθούν να κάνουν οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους προκειμένου οι δικές τους καμήλες να ξεχωρίσουν, καθώς το έπαθλο αγγίζει τα 57 εκατομμύρια δολάρια!

Για αυτόμ ακριβώς το λόγο, οι κριτές είναι ιδιαίτερα αυστηροί και αναγκάστηκαν να αποκλείσουν 12 από τις πανέμοφες καμήλες, γιατί οι ιδιοκτήτες τους έκαναν στα ζώα μικρές ενέσεις ομορφιάς καθώς πίστευαν ότι με θεραπείες μπότοξ, θα κατάφερναν να κερδίσουν το διαγωνισμό και να λάβουν το αστρονομικό ποσό του επάθλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από το διαγωνισμό ομορφιάς για καμήλες, υπάρχουν και βραβεία για την πιο γρήγορη καμήλα, πιο υπάκουη καθώς και βραβεία φωτογραφίας και τέχνης με μαλλιά!

Loading