Οι δάσκαλοι του σχολείου στη Φλόριντα είχαν ενδείξεις για τον 19χρονο δράστη

Αρκετοί από τους δασκάλους που δίδασκαν στο σχολείο της Φλόριντα που αιματοκυλίστηκε χθες από ένοπλη επίθεση, είχαν προβληματιστεί από τη συμπεριφορά του 19χρονου φερόμενου ως δράστη της επίθεσης, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο Νίκολας Κρουζ που κατηγορείται για την δολοφονία 17 ανθρώπων, φέρεται να προκάλεσε το πιο θανατηφόρο περιστατικό που συνέβη σε σχολείο των ΗΠΑ από το 2012.

Ο τελευταίος προφανώς δραπέτευσε όταν αναμίχθηκε μέσα στο πλήθος που προσπαθούσε να βγει από το σχολείο, αλλά συνελήφθη δύο μίλια μακριά από τον τόπο της δολοφονίας και τώρα βρίσκεται στη φυλακή.

“Απειλούσε τους μαθητές”

Σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του μέχρι το περιστατικό, ο μαθηματικός, Τζιμ Γκαρντ δήλωσε στην εφημερίδα Miami Herald ότι οι σχολικές αρχές είχαν στείλει e-mail στους καθηγητές για τη συμπεριφορά του Κρουζ.

«Μας είπαν ότι πέρσι είχε αποβληθεί από το σχολείο» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Υπήρχαν προβλήματα με αυτόν το προηγούμενο έτος, καθώς απειλούσε τους μαθητές. Πιστεύω ότι γι’ αυτό και αποβλήθηκε».

Από την πλευρά του, ο πρώην συμμαθητής του Κρουζ, Τζόσουα Κάρο τόνισε ότι ο Κρουζ βρέθηκε πολλές φορές με σφαίρες στο σακίδιο του. «Δεν μπορώ να πω ότι δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Φαινόταν σαν το παιδί που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Πολύς κόσμος το είχε προβλέψει».

Πηγή: BBC

Loading