Μπουγελώθηκαν «on air» υποψήφιοι για την προεδρία στη Ρωσία! (vd)

Ένα απίστευτο «σόου» μπροστά στα μάτια δεκάδων χιλιάδων τηλεθεατών εκτυλίχθηκε στη Ρωσία. Δύο υποψήφιοι για την διεκδίκηση του ρωσικού προεδρικού θώκου ήρθαν σε διαπληκτισμό όταν ξαφνικά μια εξ αυτών περιέλουσε με ένα ποτήρι νερό έναν άλλον επίσης υποψήφιο, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον της με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο κρατικό κανάλι της χώρας «Ρωσία1» ήταν προσκελκλημένοι διάφοροι υποψήφιοι των προεδρικών εκλογών προκειμένου να μιλήσουν για τις επικείμενες εκλογές. Ξαφνικά, ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι, διέκοψε τον ομιλώντα υποψήφιο Σεργκέικ Μπαμπούριν και άρχισε να εξαπολύει σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον της υποψήφιας Σαμπτσάκ, η οποία του συνέστησε απλώς να ηρεμήσει με τον ίδιο να την αποκαλεί «ηλίθια».

Δηλώσεις Σεργκέικ Μπαμπούριν

Ο Μπαμπούριν συνέχισε να προσβάλει την Σάμποτσακ παρά την ψυχραιμία που επέδειξε η ίδια.

«Δεν πρέπει να φέρνουν εδώ κορίτσια του δρόμου. Όλη αυτή τη βρωμιά…Το τηλεριάλιτι «Ντομ-2 είναι μια διαφθορά..» (σσ υπονοώντας την συμμετοχή της Σαμπτσάκ στο τηλερεάλιτι Ντομ-2 (σπίτι), μια ρωσική εκδοχή του Big brother). Η Σαμπτσάκ δεν σιώπησε. Αντίθετα απάντησε, λέγοντας «όσοι συμμετείχαν στον Ντομ -2 συμπεριφέρονται πιο κόσμια απ’ ότι εσείς».

Ωστόσο ο Ζιρινόφσκι συνέχισε να προσβάλλει την Σαμπτσάκ , ώσπου κάποια στιγμή πήρε το ποτήρι το νερό που είχε μπροστά της και τον περιέλουσε, λέγοντας του «Να συμπεριφέρεστε κόσμια. Χρησιμοποιώ λοιπόν τις δικές σας μεθόδους». Μετά από αυτό ο Ζιρινόφσκι χρησιμοποίησε χυδαίες εκφράσεις κατά της Σαμπτσάκ.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής από τη μεριά του φανερά ανήσυχος χαρακτήρισε φοβερά τα όσα συνέβησαν στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading