Η Όπρα περιμένει σημάδι από τον Θεό για τον αν θα κατέβει για πρόεδρος

Ένα σημάδι από τον Θεό περιμένει η δημοφιλής παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ για να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος στις εκλογές του 2020. Η Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια μπορεί στο παρελθόν να διέψευσε την πιθανότητα αυτή, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή της δείχνει να είναι πιο διαλλακτική ως προς αυτήν την πιθανότητα.

Βάσει λοιπόν συνέντευξης που έδωσε στο αμερικανικό περιοδικό People, τώρα λέει πως περιμένει ένα σημάδι το οποίο ίσως την ωθήσει να «κατέβει» τελικά στις εκλογές.

«Θεέ, αν νομίζεις πως πρέπει να θέσω υποψηφιότητα, πρέπει να μου το πεις και πρέπει να είναι τόσο σαφές το μήνυμά σου που δεν θα μπορώ να το χάσω. Ακόμη, δεν το έχω πάρει».

Η ίδια, παραδέχτηκε ακόμα ότι από τότε που είχε ακουστεί το όνομά της για υποψηφιότητα στην κούρσα για την διεκδίκηση της προεδρίας, έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις από πλούσιους οι οποίοι φαίνονταν αρκετά δεκτικοί στον να δώσουν λεφτά για την εκστρατεία της. Ακόμα, πρόσθεσε ότι η ίδια μόλις αρνήθηκε την προσφορά δέχτηκε πολλές εκκλήσεις για να το ξανασκεφτεί.

Από την άλλη πάντως, ο φερόμενος ως αντίπαλός της νυν πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, επιθυμεί να την έχει ως αντίπαλό του προκειμένου όπως υποστηρίζει «να εκτεθεί και να ηττηθεί όπως και οι άλλοι».

Loading