ΗΠΑ: Σύγκρουση τρένου που μετέφερε Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς (pic)

Ένα απρόσμενο συμβάν περίμενε Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς στις ΗΠΑ, όταν η αμαξοστοιχία που μετέφερε τόσο Ρεπουμπλικάνους βουλευτές, όσο και γερουσιαστές συγκρούστηκε με ένα απορριμματοφόρο όχημα, κοντά στην περιοχή του Κρόζετ της Δυτικής Βιρτζίνιας, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες των πολιτικών.

Τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας, που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο, είχαν  αναχωρήσει σήμερα για το Γκρίνμπριρ, στη Δυτική Βιρτζίνια, προκειμένου να παρευρεθούν στο ετήσιο, τριήμερο σεμινάριό τους.

Οι τοπικές αρχές δεν έχουν ανακοινώσει κάποιον απολογισμό. Ωστόσο παραμένει άγνωστο πόσοι είναι οι τραυματίες και σε τι κατάσταση βρίσκονται. Σύμφωνα με πολλούς Ρεπουμπλικάνους, είναι πιθανό να υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί σοβαρά τραυματίες, μεταξύ των ανθρώπων που επέβαιναν στο απορριμματοφόρο.

Οι δηλώσεις

Ο Μπράντλεϊ Μπερν, έγραψε στο Twitter: «Το τρένο που μετέφερε τους Ρεπουμπλικάνους κοινοβουλευτικούς στο σεμινάριό μας συγκρούστηκε αλλά η Ρεμπέκα (σ.σ. η σύζυγός του) κι εγώ είμαστε καλά. Άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας και γιατροί έχουν ανέβει και βοηθούν (…) τους τραυματίες».

Από την πλευρά του ο Ρότζερ Μάρσαλ, γιατρός στο επάγγελμα ανέφερε: «Το τρένο συγκρούστηκε με ένα απορριμματοφόρο, κάλεσαν τους γιατρούς που επιβαίνουν να βοηθήσουν. Ο Δρ. Μάρσαλ βοηθά όσους έχουν τραυματιστεί».

«Είμαστε όλοι καλά» διαβεβαίωσε ο Πιτ Σέσιονς, ενώ και το γραφείο του προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, του Πολ Ράιαν, επιβεβαίωσε ότι δεν έχει τραυματιστεί.

Τέλος, και ο Γκρεγκ Γουόλντεν, αναρτώντας και μια φωτογραφία του κατεστραμμένου οχήματος επιβεβαίωσε και αυτός με την σειρά του ότι: «Είμαστε καλά, αλλά χτυπήσαμε ένα απορριμματοφόρο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading