Δεν κατήγγειλε τον εραστή της που παρενόχλησε την 12χρονη κόρη της

Σε κατάσταση σοκ παρακολουθεί η κοινή γνώμη της Σουηδίας, την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης, από μεριάς ενός νεαρού 18χρονου Αφγανικής καταγωγής, σε βάρος της 12χρονης κόρης της ερωμένης του. Η μητέρα, φοβούμενη την πιθανή απέλαση του εραστή της, δεν κατήγγειλε το γεγονός αυτό στην αστυνομία, ως όφειλε.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό, συνέβη στην επαρχιακή πόλη της Σουηδίας Σόλβεσμποργκ. Σύμφωνα με την κατάθεση της ίδιας της 12χρονης, η οποία έμενε στο ίδιο σπίτι με την μητέρα της στον 18χρονο άρεσαν οι αγκαλιές, αλλά αυτές συνοδεύονταν από φιλιά στα μάγουλα που όμως ήταν πάρα πολύ κοντά στο στόμα της. Όπως κατέθεσε στην αστυνομία, δεν θυμάται ποιά μέρα του 2017 την παρενόχλησε σεξουαλικά, όμως θυμόταν ότι ήταν την ίδια μέρα που έθαψε το σκυλάκι της.

Όπως επισημαίνεται στη δικογραφία, το βράδυ εκείνο της αποτρόπαιας πράξης, ο τότε 18χρονος, σήμερα 19χρονος Dostmohammadi, φαίνεται να είχε πιεί πολύ. Τότε εκείνος άρχισε να χορεύει με τη 12χρονη στο σαλόνι, όταν άρχισε να την αγγίζει με έναν τρόπο που το κορίτσι δεν ένιωθε καλά. Όταν η μητέρα της πήγε στο μπάνιο, εκείνος έβαλε το χέρι του κάτω από το φόρεμα και το εσώρουχό της, αγγίζοντας τα γεννητικά της όργανα.

Η 12χρονη το είπε άμεσα στην μητέρα της, ωστόσο εκείνη δεν έκανε τίποτα και ο νεαρός άντρας συνέχισε να μένει στο σπίτι τους. Τέσσερις ημέρες μετά το περιστατικό, το κοριτσάκι ζήτησε από τον πατέρα του να μείνει μαζί του. Αργότερα η ίδια μίλησε στη μεγαλύτερη αδελφή της για το τι συνέβη και με τη σειρά της εκείνη το ανέφερε στον πατέρα τους.

Ο πατέρας το κατήγγειλε στην αστυνομία και το συζήτησε με την 45χρονη πρώην σύζυγό του, η οποία όπως ανέφερε δεν το είπε πουθενά γιατί φοβόταν ότι θα απελάσουν τον νεαρό εραστή της.

Εν τέλει, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών μηνών με αναστολή, σε 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας, αλλά και πρόστιμο 15.000 κορώνων.

Πως γνωρίστηκαν ο θύτης με την μητέρα

Ο Αφγανός και η 45χρονη, που όπως φημολογείται έχουν τερματίσει πλέον τη σχέση τους ύστερα και από την αποκάλυψη της υπόθεσης, είχαν γνωριστεί σε χώρο φυλοξενίας ανήλικων μεταναστών, όπου έμενε ο Abdul. Όταν έκλεισε τα 18 έτη, η 45χρονη μητέρα, προσφέρθηκε να του παραχωρήσει στέγη. Τελικά μετακόμισε στο σπίτι της τον Νοέμβριο του 2016 και ένα μήνα μετά η 45χρονη και ο 18χρονος έγιναν ζευγάρι.

Loading