Δάσκαλος ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες στη Λεμεσό

Τη φρίκη βίωσαν δυο ανήλικες μαθήτριες στη Λεμεσό της Κύπρου, όταν 62χρονος ασελγούσε πάνω στα δυο κοριτσάκια ηλικίας 8 και 9 μόλις ετών. Η είδηση έγινε γνωστή όταν η 8χρονη ανέφερε τις αρρωστημένες πράξεις του δασκάλου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές συνέλαβαν τον 62χρονο και τη σύζυγό του και βρίσκονται ήδη ενώπιον της δικαιοσύνης. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού αποφάσισε ο 62χρονος να μη διεξάγει ποτέ ξανά οποιοδήποτε επάγγελμα που να σχετίζεται με παιδιά και δη ανήλικα, όπως επίσης να μην προσεγγίζει καν δημόσιους χώρους όπου βρίσκονται σχολεία, φροντιστήρια, παιδικοί σταθμοί και γενικότερα χώρους που σχετίζονται με παιδιά. Τέλος, φυσικά, του απαγορεύτηκε να πλησιάσει τις δύο ανήλικες σε απόσταση 10 μέτρων.

Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει ο 62χρονος

Πλέον ο 62χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν άσεμνη επίθεση εναντίον ανηλίκων όπως επίσης και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Πέρα από τον κατηγορούμενο, χρειάστηκε να καταβληθεί εγγύηση και για τη σύζυγό του με ποσόν που ανέρχεται στα 50.000 ευρώ ο έκαστος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος είχε διατελέσει στο παρελθόν κοινοτάρχης του χωριού στο οποίο βρίσκεται το ένα από τα δύο φροντιστήρια μέσα στα οποία «δρούσε» κάνοντας αυτές τις αδιανόητες πράξεις.

 

Loading