Απόδραση εμπόρου ναρκωτικών από νοσοκομείο της Ισπανίας

Κανένας δε μπορούσε να φανταστεί το ποιο λόγο που εισέβαλαν σε νοσοκομείο της Ισπανίας ομάδα 20 ατόμων. Εκεί οι αστυνομικές αρχές εφύλαγαν έναν έμπορο ναρκωτικών τον οποίο οι άγνωστοι προσπάθησαν να απελευθερώσουν καταφέρνοντάς το με επιτυχία καθώς οι δύο αστυνομικοί που τον πρόσεχαν δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Η δημοτική αρχή της Λινέα της επαρχίας Καντίθ όπου σημειώθηκε το περιστατικό ανέφεραν σε ισπανικά ΜΜΕ ότι οι δυο αστυνομικοί προτίμησαν να μην κάνουν χρήση του όπλου τους παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να θρηνήσουν θύματα.

Πως ξεκίνησαν όλα

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες όταν μετά από καταδίωξη που είχε οδηγώντας μια μηχανή, τραυματίστηκε. Τότε, λίγο μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο εμφανίστηκε η ομάδα των 20 ατόμων που εισέβαλε στο χώρο και αφού απελευθέρωσαν τον συλληφθέντα τράπηκαν όλοι μαζί σε φυγή με τα οχήματα που τους περίμεναν απ΄έξω.

Ο δήμαρχος της Λα Λινέα, Χουάν Φράνθο καταγγέλλει συχνά την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα ασφάλειας της πόλης που αριθμεί πάνω από 65.000 κατοίκους. Ισχυρίζεται δε, πως πολλοί έμποροι κυκλοφορούν ανενόχλητοι στους δρόμους της πόλης μεταφέροντας φορτία κάνναβης που παραλαμβάνουν από το Μαρόκο.

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε πρόσφατα δήλωσε πως ο εχθρός είναι πολύ ισχυρός και θα πρέπει να φροντίσουν όλοι μαζί για τη λήψη πρόσθετων και αυστηρών μέτρων.

 

Loading