Βρετανία: Πατέρας στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του

Σε κατάσταση σοκ η Βρετανία, παρακολουθεί ένα φρικτό έγκλημα που συνέβη στις 3 Νοεμβρίου, όταν ένας πατέρας εκατομμυριούχος που επαγγέλεται έμπορος έργων τέχνης, στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του. O κατηγορούμενος ονόματι Ρόμπερτ Πέτερς ομολόγησε ότι στραγγάλισε την ανήλικη κόρη του στην έπαυλή που διατηρούσε, κοντά στην περιοχή του Γουίμπλετον.

Το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα που συνέβη τον περασμένο Νοέμβρη, στάθηκε μοιραίο για το 7χρονο κοριτσάκι ονόματι Σοφία. Ο εκατομμυριούχος ομολόγησε την ενοχή του για ανθρωποκτονία λόγω μειωμένης ευθύνης. Το άτυχο κοριτσάκι είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου την έβαλαν σε μηχάνημα υποστήριξης ζωής αλλά ο οργανισμός του δεν άντεξε και πέθανε την επόμενη μέρα.

Είχε εταιρία με αντίκες

Ο θύτης, διατηρούσε εταιρεία με αντίκες μαζί με τον αδερφό του στο Κένσιγκτον, που βρίσκεται στο δυτικό Λονδίνο. Ο επιχειρηματίας, έχει παντρευτεί συνολικά τρεις φορές και είχε πρόσφατα μετακομίσει στο Ρέινς Παρκ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, με την ταϊλανδικής καταγωγής μητέρα της κόρης του Κριτίγια Προμσατ.

Loading