Βραζιλία: Την έθαψαν ζωντανή μέσα στο φέρετρό της! (vd-pic)

Ένα εφιαλτικό σενάριο που θυμίζει ταινία τρόμου, έζησε μια 37χρονη γυναίκα στην Βραζιλία.  Όπως όλα δείχνουν την έθαψαν ζωντανή στο φέρετρό της!

Η καταγραφή του θανάτου της έγινε στις 28 Ιανουαρίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα είχε εσπευσμένα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Βραζιλίας λόγω υπερκόπωσης. Οι θεράποντες ιατροί έκριναν βάσει του πιστοποιητικού θανάτου της ότι πέθανε από σηπτικό σοκ καθώς η γυναίκα είχε υποστεί προηγουμένως δύο φορές ανακοπή καρδιάς.

Λίγες μέρες μετά την κηδεία της, έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής κοντά στα νεκροταφεία διαπίστωσαν πως άκουγαν φωνές και χτυπήματα επί 9 με 11 ημέρες. Έτσι πήραν την απόφαση να ειδοποιήσουν τους συγγενής της θανούσας.

Όπως φάνηκε αμέσως από την εκταφή της, η γυναίκα είχε βγάλει το βαμβάκι από τα ρουθούνια και τα αυτιά της και είχε τραύματα στα χέρια και το μέτωπο στην προσπάθειά της να απεγκλωβιστεί. Τα καρφιά στο φέρετρο είχαν μετακινηθεί προς τα πάνω και υπήρχε αίμα στο εσωτερικό του.

Στο αποκαλυπτικό μάλιστα βίντεο, διακρίνονται οι παρευρισκόμενοι οι οποίοι φωνάζουν να καλέσει κάποιος ασθενοφόρο, και να σχολιάζουν το πόσο ζεστό είναι το σώμα την άτυχης γυναίκας.

Εν τέλει η γυναίκα δεν τα κατάφερε και απεβίωσε.

 

Loading