Βιετνάμ: Οδηγός ταξί παρέσυρε τροχονόμο για να μην του κόψει κλήση!(vd)

Αντιμέτωποι με μια τρομακτική σκηνή βγαλμένη από ταινία του Χόλιγουντ, ήρθαν οι οδηγοί σε αυτοκινητόδρομο του Βιετνάμ. Οδηγός ταξί χτύπησε και παρέσυρε τροχονόμο προκειμένου να αποφύγει την κλήση!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό το οποίο απαθανάτισε κάμερα διερχόμενου αυτοκινήτου έκανε τον γύρο του κόσμου, και διακρίνονται τα πόδια του τροχονόμου να προεξέχουν από το καπό του ταξί.

Η υπόθεση διαδραματίστηκε σε προάστιο της πρωτεύουσας του Βιετνάμ, όταν ο τροχονόμος αποφάσισε να «κόψει» κλήση στον ταξιτζή. Ο «επαγγελματίας οδηγός» δεν δέχτηκε το πρόστιμο και πριν καλά καλά προλάβει ο τροχονόμος να του δώσει την κλήση, πάτησε απότομα γκάζι. Στη προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση, ο τροχονόμος πήδηξε πάνω στο καπό και εν συνεχεία ο ταξιτζής τον παρέσυρε και κατευθύνθηκε προς την οδό ταχείας κυκλοφορίας που συνδέει το Ανόι με τη βόρεια επαρχία Τάι Νγκουγιέν.

Όπως ήταν φυσικό αμέσως έσπευσε στο σημείο περιπολικό το οποίο επιχείρησε να σταματήσει το ταξί, κάτι όμως που δεν κατάφερε. Εν τέλει ο τροχονόμος σώθηκε όταν ο ταξιτζής αποφάσισε να σταματήσει στη άκρη του δρόμου.

Δείτε το βίντεο:

Loading