Αριζόνα: Γονείς κρατούσαν για ώρες τα παιδιά τους χωρίς φαγητό και νερό

Αντιμέτωπη με μια ακόμα σοκαριστική υπόθεση είναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ έπειτα από μια σκοτεινή υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δύο γονέων στην Αριζόνα, οι οποίοι κλείδωναν τα ίδια τους τα παιδία σε σκοτεινό δωμάτιο χωρίς τροφή και τουαλέτα ακόμα και ολόκληρο 12ωρο.

Τα τέσσερα παιδιά ηλικίας μόλις 6 έως 12 ετών, όπως κατέθεσαν, πολλές φορές κρατούνταν παρά τη θέλησή τους από τους δύο γονείς τους σε ένα από τα δωμάτια τους σπιτιού δίχως καν να έχουν πρόσβαση σε τροφή, νερό, τουαλέτα αλλά πολλές φορές ακόμα και φως.

Η αποκάλυψη του σκοτεινού αυτού μυστικού της οικογένειας έγινε γνωστή όταν ένα από τα παιδιά κατάφερε να το σκάσει από το σπίτι- φυλακή και απευθύνθηκε έντρομο σε κοντινό κατάστημα προκειμένου να του δώσουν το τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Όταν οι αρχές έφτασαν στο σημείο  για να εξακριβώσουν όσα τους είχε διηγηθεί το νεαρό παιδί, αντίκρισαν στο εν λόγω δωμάτιο διάφορα αποκαλυπτικά στοιχεία μεταξύ των οποίων και έναν κουβά που είχαν δώσει οι δύο γονείς στα παιδιά τους προκειμένου να τον χρησιμοποιήσουν ως τουαλέτα!

Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Όπως δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ο καταστηματάρχης στον οποίο έσπευσε το νεαρό παιδί, το παιδάκι ήταν ξεχτένιστο και σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Όπως είναι φυσικό, οι δύο γονείς, ο 69χρονος Μπενίτο Γκουτιέρεζ και η 64χρονη σύζυγός του Κάρολ, έχουν τεθεί υπό κράτηση, ενώ η υπόθεση αναμένεται να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Loading