Αποπειράθηκε να δολοφονήσει την γυναίκα που της έμοιαζε!

Μια πρωτότυπη υπόθεση απόπειρας δολοφονίας στις ΗΠΑ κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες. Μια Ρωσίδα κατηγορείται ότι προσπάθησε να δολοφονήσει μια άλλη γυναίκα για να της πάρει την «ταυτότητα»!

Η υπόθεση αυτή ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, εντούτοις το περιστατικό συνέβη στην συνοικία του Κουίνς στην Νέα Υόρκη το 2016. Η εν λόγω 42χρονη Ρωσίδα ονόματι Βικτόρια Νασίροβα είχε επισκεφθεί το σπίτι μιας άλλης 35χρονης ομοεθνής της και την κέρασε cheesecake το οποίο είχε μαγειρέψει η ίδια. Όπως όμως φάνηκε λίγο αργότερα είχε βάλει μέσα μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών.

Η ανυποψίαστη 35χρονη έφαγε το γλύκισμα και ένιωσε αμέσως έντονη δυσφορία με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Όταν ξύπνησε εν τέλει αντίκρισε ένα στημένο σκηνικό αυτοκτονίας, με ηρεμιστικά χάπια πεσμένα δίπλα από το λιπόθυμο σώμα της. Η γυναίκα αμέσως συνειδητοποίησε το τι είχε συμβεί και ειδοποίησε τις αρχές. Στην συνέχεια αντιλήφθηκε ότι έλειπαν τόσο το διαβατήριό της, όσο και η κάρτα εργασίας της καθώς και μετρητά.

Αμέσως οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν την υπαίτια, η οποία σε περίπτωση καταδίκης αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 25 έτη.

Loading