Τρέξε με την παρέα σου στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!

Η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή πλησιάζει και ήρθε η στιγμή για να δημιουργήσεις τη δική σου ομάδα και να συμμετάσχεις μαζί με όλη την παρέα σου στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 1 Απριλίου!

Τρέξε με παρέα…

Κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 10 εγγεγραμμένους δρομείς (χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα Δρόμου). Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.

Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή είναι 5 ευρώ ανά άτομο στους Δρόμους Υγείας των 10.000μ. και 5.000μ. και 10 ευρώ ανά άτομο στον Μαραθώνιο.

Ομαδική εγγραφή

Η ομαδική εγγραφή προσφέρει σημαντικά οφέλη στους δρομείς, αφού επιπλέον της έκπτωσης μπορούν να επιλέξουν την ονομασία της ομάδας τους και να καταχωρηθούν με αυτήν στα επίσημα αποτελέσματα, ενώ επίσης τους παρέχονται διευκολύνσεις κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού πριν από τη διοργάνωση.

Πάνω απ’ όλα, όμως, η συμμετοχή σ’ ένα “running team” δίνει σε όλα τα μέλη του τη χαρά να τρέξουν, να περπατήσουν και να διασκεδάσουν ως μια παρέα στη μεγαλύτερη γιορτή της Θεσσαλονίκης!

Διαβάστε αναλυτικά στο runnfun.gr

Loading