ΥΜΑΘ: Υγειονομικό υλικό σε Τροχαία Θεσσαλονίκης και Αστυνομικές Διευθύνσεις

Υγειονομικό υλικό τόσο στην Τροχαία Θεσσαλονίκης, όσο και στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας εξασφάλισε το ΥΜΑΘ, με σχετική πρωτοβουλία του υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρου Καράογλου.

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που απηύθυνε από την έναρξη της πανδημίας ο κ. Καράογλου σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα, η εταιρεία “Αγγελίνα Παπακωνσταντίνου Α.Ε.” δήλωσε παρούσα παρασκευάζοντας και προσφέροντας 2.000 προστατευτικές υφασμάτινες μάσκες.

Το υγειονομικό υλικό θα διανεμηθεί στις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις τη Δευτέρα 11 Μαΐου. Η αρχή θα γίνει στις 10:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις της Τροχαίας Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσουν στις 11:30 στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, στις 12:30 στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και στις 14:00 στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.

Κάλεσμα ΥΜΑΘ και σε άλλες επιχειρήσεις

Το ΥΜΑΘ και ο Θεόδωρος Καράογλου βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και με άλλες επιχειρήσεις προκειμένου να υπάρξει ανάλογη χορηγία για το σύνολο των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Μέχρι στιγμής, χάρη σε πρωτοβουλίες του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την 3η και 4η ΥΠΕ, καθώς και στο Τελωνείο των Ευζώνων έχουν διατεθεί συνολικά περισσότερα από 40.000 γάντια μιας χρήσης, χιλιάδες χειρουργικές μπλούζες και μεγάλες ποσότητες απορρυπαντικών-απολυμαντικών. 

Δείτε ακόμη:
Σταϊκούρας: «Λελογισμένες μειώσεις φόρων»

Loading