Τη νέα συλλογική τους σύμβαση υπέγραψαν οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της ΕΥΑΘ ΑΕ

Στην υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για την επόμενη τριετία, προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στην Εταιρεία Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) και η διοίκηση. “ Πρόκειται για μια δικαίωση των εργαζομένων”, είπε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων της ΕΥΑΘ, Γιώργος Αρχοντόπουλος, προσθέτοντας ότι “ το κλείσιμο του συγκεκριμένου ζητήματος εξασφαλίζει μεταξύ άλλων την εσωτερική ηρεμία στην εταιρεία”

Με τη σύμβαση, μεταξύ άλλων, προβλέπεται (σε εφαρμογή του ν. 4354/2015) και η αναπλήρωση σε βάθος τετραετίας μεγάλου μέρους των περικοπών, που είχαν υποστεί οι εργαζόμενοι της εταιρείας μετά το 2012, όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση της ΕΥΑΘ ΑΕ.

“ Η υπογραφή της διασφαλίζει εργασιακή ειρήνη, σύμπνοια και αγαστή συνεργασία του προσωπικού με τη διοίκηση για την επίτευξη των επιχειρησιακών και στρατηγικών στόχων της εταιρείας, προς όφελος πάντα των εργαζομένων, των μετόχων και βεβαίως των Θεσσαλονικέων” υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.

©Πηγή: amna.gr

Loading