Θεσσαλονίκη: Στα μέσα Ιουλίου η δίκη του ψυκτικού που σκότωσε την πελάτισσά του

 Για τα μέσα Ιουλίου αναβλήθηκε η δίκη του ψυκτικού που τον Ιούνιο του  2019 δολοφόνησε την 63χρονη πελάτισσά του με σφυρί στην Καλαμαριά, για τη συντήρηση του κλιματιστικού.

Το χρονικό του φόνου

Το τραγικό περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο του περασμένου έτους, όταν ο κατηγορούμενος πήγε στην άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν τακτική πελάτισσά του. Εκεί, η άρνηση του τελευταίου να προβεί σε πρόσθετη εργασία στο κλιματιστικό (αντικατάσταση ανταλλακτικού) λόγω φόρτου εργασίας που επικαλέστηκε, φέρεται να δυσαρέστησε την παθούσα, προκαλώντας λεκτική αντιπαράθεση.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ακολούθησαν εκατέρωθεν απωθήσεις στο διάδρομο του διαμερίσματος. Εκείνη τη στιγμή, ο ψυκτικός -όπως κατέθεσε- «θόλωσε» άρπαξε ένα σφυρί από την εργαλειοθήκη του “χτυπώντας αλλεπάλληλες φορές στο κεφάλι το θύμα του με συνέπεια να το τραυματίσει θανάσιμα”, όπως περιγράφεται στο παραπεμπτικό βούλευμα. Σύμφωνα με το βούλευμα ο 31 ετών άνδρας, που κρίθηκε προφυλακιστέος για την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη, συνέχισε κανονικά τα προγραμματισμένα επαγγελματικά ραντεβού αφού καθάρισε τα ρούχα του με ηλεκτρικό ψεκαστήρα και πέταξε τα γάντια εργασίας και το σφυρί σε κάδο απορριμμάτων. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε την επόμενη μέρα του πρωί από την κόρη της μέσα σε λίμνη αίματος.

Δείτε ακόμα: Βιτριόλι: Και η 35χρονη μεταφέρθηκε στις φυλακές Θήβας

Loading