Ελληνικό: Μπήκαν οι μπουλντόζες – Παρασκευή τα εγκαίνια (pics)

Μετά από χρόνια εξαγγελιών, σήμερα (1/7) στις 8.30 το πρωί μπήκαν τελικά οι μπουλντόζες στο Ελληνικό, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να εγκαινιαστεί το νέο επενδυτικό σχέδιο με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

EUROKINISSI @ Αν. Νικολόπουλος

Να σημειωθεί οι κατεδαφίσεις ξεκίνησαν σε ένα σύμπλεγμα πέντε κτιρίων που βρίσκονται πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις του πρώην διεθνή αερολιμένα Αθηνών τα οποία χρησιμοποιούσε η παλιά κρατική Ολυμπιακή Αεροπορία.

EUROKINISSI @ Αν. Νικολόπουλος

Στο σύνολό τους τα κτίρια είναι 93 και αποτελούν εγκαταστάσεις τις οποίες στεγαζόταν το Αμερικανικό Κολέγιο Θηλέων έως το 1965 καθώς επίσης και η αμερικανική βάση κοντά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

EUROKINISSI @ Αν. Νικολόπουλος

Στη νέα επένδυση περιλαμβάνονται οικιστικές αναπτύξεις, ξενοδοχειακές μονάδες, εμπορικές δραστηριότητες, χώροι οικογενειακής απασχόλησης διασκέδασης, μουσεία, κέντρα πολιτισμού, κέντρα υγείας και ευεξίας, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώροι αναψυχής, πρότυπο επιχειρηματικό πάρκο εκπαίδευσης, έρευνας και επιχειρηματικότητας, διαμόρφωση της ήδη υπάρχουσας μαρίνας και αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου.

EUROKINISSI @ Αν. Νικολόπουλος

Επίσης το πλάνο προβλέπει την κατασκευή καζίνο και κάποιων ουρανοξυστών που θα διατεθούν σε εταιρείες προκειμένου να στεγάσουν τα γραφεία τους.

EUROKINISSI @ Αν. Νικολόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έναρξη ελληνικού τουρισμού: 230 πτήσεις υποδέχεται η Ελλάδα

Loading