Συνάντηση εργασίας είχε η Διευθύντρια του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου με τον Δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη

Στο πλαίσιο των επαφών και συναντήσεων με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Δέλτα, όπως αντιπλημμυρικά έργα, δίκτυα ύδρευσης, που δίνουν πρόσβαση στο βασικό αγαθό του νερού σε όλους τους κατοίκους και στήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας, που αναπτύσσεται στην ευρύτερη περιοχή.

Η επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη σημείωσε χαρακτηριστικά :

«Η Κυβέρνησή μας αφουγκράζεται στο μέγιστο τις ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης και σχεδιάζει προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία, που βοηθούν στην υλοποίηση έργων.

Μεταξύ άλλων, το αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», αποτελεί σημαντικό εργαλείο στα χέρια των Δήμων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εντάξουν έργα στους τομείς της βασικής υποδομής, της ψηφιακής σύγκλισης, της βιώσιμης ανάπτυξης. Στοίχημα για μας αποτελεί η προώθηση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών σε κάθε γωνιά της χώρας.»

Loading