Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό από αύριο έως τις 27 Ιουλίου

Σε νέες εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης προχωρά από αύριο Πέμπτη η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και κοπής βλάστησης στην κατεύθυνση προς Ανατολικά, στη δεξιά λωρίδα από τη χιλιομετρική θέση (Χ.Θ) 8+400 (συμβολή με Εγνατία οδό) έως τη Χ.Θ. 12+000 (συμβολή κόμβου Κ6 Νεάπολης με την Περιφερειακή Οδό).

Σε αυτό το κομμάτι του δρόμου οι εργασίες είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν αύριο και να διαρκέσουν έως τις 27 Ιουλίου, με ώρα έναρξης στις 06:00 π.μ. και ώρα λήξης στις 2:00 μ.μ. (τις ημέρες εκτός Παρασκευής) και στις 12:00 μ.μ. (την Παρασκευή), ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Στην κατεύθυνση προς τα δυτικά, οι εργασίες θα γίνονται και πάλι στη δεξιά λωρίδα από τη Χ.Θ. 19+000 (κόμβος Κ11 Πυλαίας – Πανοράματος) έως τη Χ.Θ. 11+000 (κόμβος Κ6 Νεάπολης). Θα εκτελεστούν Δευτέρα και Τρίτη, 26 και 27 Ιουλίου, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 10:00 π.μ.

Ο αποκλεισμός της περιφερειακής οδού θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, αλλά όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος, τόσο ανατολικά, όσο και δυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα γίνονται οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Loading