Βελτιωμένη η Εθνική ανσάμπλ γυναικών στη δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Πέζαρο

Για τις επιδόσεις της εθνικής γυναικών του ανσάμπλ, σε στεφάνια-κορύνες στο Πέζαρο της Ιταλίας, για τη δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής, ενημέρωσε με δελτίο Τύπου η ΕΓΟ.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία:

Βελτιωμένη εικόνα από το ελληνικό ανσάμπλ στα στεφάνια / κορύνες


Με το πρόγραμμα στα 3 στεφάνια / 4 κορύνες ολοκλήρωσε η Εθνική ανσάμπλ γυναικών την συμμετοχή της στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής του Πέζαρο, όπου απέσπασε υψηλότερες βαθμολογίες από ό,τι στους δύο προηγούμενους φετινούς αγώνες της, παρουσιάζοντας βελτίωση.

Κατά τη δεύτερη ημέρα των αγώνων, η ελληνική ομάδα (Ήλια Αλεξοπούλου, Κατερίνα Βούσουλα, Ραφαηλία Γουργιώτη, Κατερίνα Παγουλάτου, Χριστίνα Ρήγα, αναπληρωματική: Μαρίνα Ανδρονίκου) συγκέντρωσε 33,750 β. στα στεφάνια / κορύνες και σε συνδυασμό με τους 35,800 β. που είχε πάρει στην πρεμιέρα στο πρόγραμμα με 5 μπάλες, έφτασε τους 69,550 βαθμούς ως άθροισμα στον σύνθετο αγώνα.

Εξάλλου, στο σύνθετο ατομικό η Ελένη Κελαϊδίτη κατέλαβε τελικά τη 16η θέση με 90,050 βαθμούς (3η στην ειδική κατάταξη μεταξύ των διεκδικητριών της Ολυμπιακής πρόκρισης) και η Ιωάννα Μαγοπούλου την 34η θέση με 82,200 βαθμούς, σε σύνολο 66 αθλητριών.

Παράλληλα η Κελαϊδίτη άγγιξε την είσοδο στην προνομιούχο οκτάδα στις κορύνες (κατετάγη 9η με 25,100 β.), μία ημέρα μετά την πρόκρισή της στον αντίστοιχο τελικό του στεφανιού, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (30/05, 15:10 – 15:45).

Τόσο για την Εθνική ανσάμπλ, όσο και για τις Ελληνίδες εκπροσώπους του ατομικού, η διοργάνωση του Πέζαρο αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βάρνας (9-13 Ιουνίου), μέσα από το οποίο θα δοθούν τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο”.

Δείτε επίσης: Basket League: Ιστορική πρόκριση στους τελικούς για το Λαύριο, για την έκπληξη με Παναθηναϊκό

Loading