Σπουδαία κίνηση φιλανθρωπίας από το ζεύγος Λιβάγια

Την ευαισθησία τους στη δύσκολη περίοδο που περνά όλη η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έδειξαν ο Μάρκο και η Ίρις Λιβάγια, προχωρώντας σε δωρεά ύψους 50.000 ευρώ σε νοσοκομείο του Σπλιτ.

Το Σπλιτ είναι η γενέτειρα του άσου της ΑΕΚ και, όπως υποστηρίζει κροατική ιστοσελίδα, το συγκεκριμένο ποσό θα διατεθεί για την αγορά δύο αναπνευστήρων για το νοσοκομείο KBC (Klinički Bolnički Centar).

Λιβάγια: «Οι στιγμές είναι δύσκολες και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε»

Ο 26χρονος επιθετικός της Ένωσης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Παρακολουθούμε συνεχώς τηλεόραση και βλέπουμε τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, όπως και στη Κροατία. Έτσι αποφάσισα να βοηθήσω και να δώσω κάποια χρήματα σε ό,τι χρειάζονται περισσότερο τα νοσοκομεία.Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν, αλλά δεν έχουν πόρους, οπότε είναι φυσιολογικό για εμάς που μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Είναι δύσκολες οι στιγμές και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε».

Ο Λιβάγια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο προσωπικό του πρόγραμμα προπόνησης εν μέσω κορονοϊού: «Εμείς προπονούμαστε καθημερινά. Ο προπονητής μας παρακολουθεί όλους μέσω μιας εφαρμογής. Κάθε δύο μέρες βγαίνω και τρέχω και κάνω κάποια προπόνηση. Πρέπει να είμαι έτοιμος όταν συνεχιστεί το πρωτάθλημα».

Τέλος, εξέφρασε ξεκάθαρα την επιθυμία παραμονής του στην ΑΕΚ παρά τις «σειρήνες» από ομάδες των προηγμένων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων: «Έχω προτάσεις από ομάδες των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων. Είμαι όμως ικανοποιημένος και ευτυχισμένος στην ΑΕΚ και στην Ελλάδα. Στα κλαμπ που μου έχουν καταθέσει προτάσεις θα παλεύω στη μέση της βαθμολογίας. Εδώ κάθε χρόνο παλεύω για την έξοδο στην Ευρώπη».

Δείτε επίσης: ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Διαθέτει δωρεάν γεύματα

Loading