Ο Μαυρωτάς ενημέρωσε για τις δράσεις της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. τις εταιρείες αθλητικού στοιχηματισμού

Ενημέρωση αναφορικά με τη δομή και τις δράσεις της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας έκανε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και πρόεδρος της Ε.Π.ΑΘΛ.Α., Γιώργος Μαυρωτάς, σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητικού στοιχηματισμού.

Στην ημερίδα που συνδιοργανώθηκε με την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) πήρε μέρος και ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ και μέλος της ΕΠΑΘΛΑ, Δημήτριος Ντζανάτος, όπως και η Μαρία Δημοπούλου, προϊσταμένη Υποδ/νσης Ασφάλειας και Διοικητικών Κυρώσεων στην ΕΕΕΠ.

Μετά την παρουσίαση, ακολούθησε συζήτηση για τους τομείς και τους τρόπους συνεργασίας των εταιρειών με την Ε.Π.ΑΘΛ.Α., ειδικά στον τομέα της αξιολόγησης των αναφορών.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς δήλωσε σχετικά: «Όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη, οι συνέργειες των εθνικών πλατφορμών με τις εταιρείες στοιχηματισμού αποτελεί σημαντικό όπλο στην αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αγώνων, τόσο στο πεδίο των πληροφοριών, όσο και στο πεδίο του εξορθολογισμού του αθλητικού στοιχήματος. Με την πολύτιμη βοήθεια της ΕΕΕΠ, είμαι σίγουρος ότι αυτή η συνεργασία θα καρποφορήσει προς όφελος του καθαρού αθλητισμού, ενός αθλητισμού χωρίς σκιές και αμφιβολίες. Καθαροί κανόνες για καθαρό αθλητισμό».

Δείτε επίσης: Δημιουργείται Εθνικό Κέντρο Extreme Sports στην Κόνιτσα

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading