Ο Φέντερερ δίνει ραντεβού στο Australian Open

    Η αποθεραπεία του Ρότζερ Φέντερερ εξελίσσεται ιδανικά και ο Ελβετός τενίστας, δίνει ραντεβού στους φίλους του αθλήματος, για τον ερχόμενο Ιανουάριο και το Australian Open.

    Μιλώντας στην εβδομαδιαία έκδοση του «Schweizer Illustrierte», ο κορυφαίος πρωταθλητής, εξηγεί ότι πλέον δεν πονά στο χειρουργημένο δεξί του γόνατο και πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, όταν θα είναι απολύτως έτοιμος.

    «Είμαι στον σωστό δρόμο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο 39χρονος Φέντερερ και πρόσθεσε: «Επιστρέφω σταδιακά, αλλά θα αφιερώσω χρόνο και δεν θέλω να ασκήσω πίεση στον εαυτό μου. Δεν θα συμμετάσχω σε τουρνουά έως ότου, να είμαι 100% ικανός. Προς το παρόν, φαίνεται ότι μπορώ να επιστρέψω στο Australian Open τον Ιανουάριο. Ακόμη, δεν μπορώ να προπονηθώ κανονικά με την ρακέτα. Δεν γίνεται για περισσότερες από δύο ώρες ημερησίως. Ομως εργάζομαι για την αντοχή και την δύναμή μου, χωρίς να αισθάνομαι πόνους».

    Οσον αφορά στην απόχώρηση του από τα κορτ, ο Φέντερερ δεν δείχνει έτοιμος να «κρεμάσει την ρακέτα του»: «Είναι κάτι που σκέπτομαι εδώ και περίπου πέντε χρόνια. Όμως, όσο διασκεδάζω και είναι καλό για όλους μας, θα συνεχίζω».

 Γ. Διακογιάννης

©Πηγή: amna.gr

Loading