Φερτίτα: «Ο Ρόκετς θα παλέψουν για τον τίτλο»

    Πεπεισμένος ότι οι Ρόκετς είναι σε θέση να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, παραμένει ο ιδιοκτήτης του Χιούστον, Τίλμαν Φερτίτα, ο οποίος μιλώντας στο «CNBC» τόνισε ότι δεν σκοπεύει να διαλύσει το ρόστερ της ομάδας.

    Οι Ρόκετς διανύουν μια δύσκολη περίοδο μετά τις αποχωρήσεις τόσο του Μάικ ΝτΆντόνι από τον πάγκο της ομάδας, όσο και του Ντάριλ Μόρεϊ από τη θέση του τζένεραλ μάνατζερ. 

    Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η τωρινή ομάδα έχει κάνει τον κύκλο της και ίσως χρειάζεται να διαλυθεί το ρόστερ και να χτιστεί εκ νέου.

    Μιλώντας σχετικά, ο Φερτίτα είπε:
    «Έχουμε τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Ράσελ Γουέσμπρουκ, οι οποίοι μαζί με τον Έρικ Γκόρντον δεσμεύουν το 90% των μισθών της ομάδας. Όποτε όμως έχεις παίκες όπως ο Γκόρντον, ο Τάκερ, ο Χάρντεν και ο Γουέστμπρουκ δεν έχεις λόγο να διαλύσεις το ρόστερ σου.
    Αυτό είναι ακόμα το δικό μας “παράθυρο” ως διεκδικητές του τίτλου για τα επόμενα χρόνια. Οι Χάρντεν και Γουέστμπρουκ μόλις πάτησαν τα 30 χρόνια. Δεν θα διαλύσουμε τίποτα. Σχεδιάζουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Πάντα έλεγα ότι αν έχεις μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες στην περιφέρειά σου κάθε χρόνο, τότε απλώς χρειάζεσαι λίγη τύχη για να πάρεις το πρωτάθημα. Βλέπεις ότι κάθε χρόνο χρειάζεται και λίγη τύχη».

    Κλείνοντας, ο Φερτίτα τόνισε: «Θα κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει για να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να νικήσουμε. Μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους μας ότι θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα την νέα σεζόν».

Π. Ζαρκάδης

©Πηγή: amna.gr

Loading