Ιωνικός: Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση με τη Super League 1, με πληροφορίες από τη διοργανώτρια

Tην παρθενική συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα με αρμόδια στελέχη της Super League 1 είχε χθες η διοίκηση του Ιωνικού.

Οι Νικαιώτες ενόψει της επανεμφάνισης στη “μεγάλη” κατηγορία μετά από χρόνια, έλαβαν χρήσιμες πληροφορίες για οργανωτικά, λειτουργικά και διαδικαστικά ζητήματα, στη συνάντηση που έλαβε χώρα στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής.

Μπορεί να είναι εικόνα οθόνη και κείμενο που λέει "BARSO Θεσμική ενημέρωση nae Ιωνικός Υπηρεσίες MME Μαρούσι, 16 Ιουνίου 2021 © Reporter Imagos"

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού τονίζει: 

«Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση εκπροσώπων της ομάδας μας στα γραφεία της Super League, με αρμόδια στελέχη της διοργανώτριας αρχής.

Παρουσιάστηκαν, από τους ανθρώπους της Super League, όλα τα ζητήματα-θέματα που θα απασχολήσουν την ομάδα μας, εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021/2022.

Παρουσιάστηκαν αναλυτικά Κανονισμοί – Προκήρυξη Πρωταθλήματος – Πρόγραμμα Αγώνων – Συμβόλαια, Θέματα Τηλεοπτικών Μεταδόσεων – Υπηρεσιών Τύπου, Θέματα Marketing, Θέματα Διοργάνωσης Αγώνων, Θέματα Ασφαλείας, Θέματα Πρωταθλημάτων Υποδομής, θέματα άδειας γηπέδου. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία τους ανθρώπους της Super League για την ενημερωτική συνάντηση. Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για εμάς, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα μας βρει στα μεγάλα σαλόνια ύστερα από 14 χρόνια”. 

Δείτε επίσης: Θ. Καράογλου προς ΕΠΟ: Αποκαταστήστε την αδικία σε βάρος του Ηρακλή δίνοντας Wild Card για τη δεύτερη κατηγορία

Loading