Α. Παπανικολάου για απόρριψη προσφυγής Λιόλιου και Φασούλα: «Απελευθέρωση του μπάσκετ από την ομηρία»

Δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (EOK), Άγγελου Παπανικολάου, μετά τη νέα απορριπτική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών στην προσφυγή των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου, με την οποία οι τελευταίοι ζητούσαν να κηρυχθεί έκπτωτη η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ.

Ο Άγγελος Παπανικολάου, έκανε λόγο για «Απελευθέρωση του μπάσκετ από την ομηρία, που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στο ελληνικό μπάσκετ, η απόφαση του Πρωτοδικείου».

Ο κ. Παπανικολάου πρόσθεσε πως «από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή από τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας η επιχείρηση “Ελευθερία”, με αποκλειστικό στόχο τη διεξαγωγή νόμιμων εκλογών, μακριά από παρεμβάσεις και αντιδημοκρατικές διαδικασίες, που θα οδηγήσει στην επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ».

Αναλυτικά, ο Άγγελος Παπανικολάου ανέφερε:

«Η σημερινή νέα απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία η μόνη νόμιμη και ισχυρή Διοίκηση της ΕΟΚ είναι η υπάρχουσα απορρίπτοντας τις προσφυγές, σηματοδοτεί την απελευθέρωση από την ομηρία, που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στο Ελληνικό Μπάσκετ.

Πλέον, από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή από τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας η επιχείρηση “Ελευθερία”, με αποκλειστικό στόχο τη διεξαγωγή νόμιμων εκλογών, μακριά από παρεμβάσεις και αντιδημοκρατικές διαδικασίες, που θα οδηγήσει στην επόμενη ημέρα του Ελληνικού Μπάσκετ.

Δεν νομίζω ότι χωρούν άλλα λόγια, παρά ο καθένας μας ν’ ανοίξει την καρδιά και το μυαλό του στην πιο όμορφη γιορτή της χριστιανοσύνης, στην επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Χρόνια πολλά…

 Παράλληλα, θα ήθελα να ευχηθώ στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ των Γυναικών καλή επιτυχία ενόψει του σημερινού τζάμπολ του FIBA Women’s EuroBasket 2021».

Δείτε επίσης: Θ. Καράογλου προς ΕΠΟ: Αποκαταστήστε την αδικία σε βάρος του Ηρακλή δίνοντας Wild Card για τη δεύτερη κατηγορία

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading