ΕΟΚ: «Ο Αυγενάκης αρνείται την καταβολή της επιχορήγησης μισθοδοσίας των υπαλλήλων»

Η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, με ανακοίνωσή της, ισχυρίζεται πως «ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αρνείται την υλοποίηση της νόμιμης υποχρέωσης της καταβολής της οικονομικής επιχορήγησης προς την Ομοσπονδία μπάσκετ που αφορά την μισθοδοσία του υπαλληλικού προσωπικού και των Αθλητικών Ενώσεων

Η ΕΟΚ έχει επισυνάψει στη σχετική ανακοίνωσή της και 2 επιστολές της προς τον υφυπουργό Αθλητισμού επί του συγκεκριμένου θέματος.   

Συγκεκριμένα, η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις του προσωρινού Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ.  προς τον κ. Αυγενάκη για την καταβολή της οικονομικής επιχορήγησης προς την Ομοσπονδία που αφορά την μισθοδοσία του υπαλληλικού προσωπικού αυτής και των Αθλητικών Ενώσεων, ο κ. Υφυπουργός αρνείται την υλοποίηση της νόμιμης αυτής υποχρέωσής του. Ακολουθεί η δημοσίευση των  σχετικών εγγράφων προς τον κ. Αυγενάκη».

Με άλλη ανακοίνωσή της, η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ απάντησε σε δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, με την οποία ο τελευταίος κατηγορεί το προσωρινό Δ.Σ. της ΕΟΚ για «έλλειψη αντίδρασης για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ αναφέρεται: «Σε απάντηση της επικοινωνιακού χαρακτήρα δήλωσης του κ. Λιόλιου περί έλλειψης αντίδρασης του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Κ. για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α.  επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Η προσωρινή Διοίκηση της Ε.Ο.Κ.  και όχι του κυρίου Βασιλακόπουλου, όπως  ισχυρίζεται ο κ. Λιόλιος επιχειρώντας κακόβουλα να προσωποποιήσει τη διορισμένη από το δικαστήριο διοίκηση  για να δυσφημίσει κατά την άποψή του τον πρόεδρο αυτής, έχει ένα συγκεκριμένο και σαφώς  περιορισμένο έργο να επιτελέσει και αυτό είναι η διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας στις 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Η συκοφαντική αυτή προσπάθεια του κ. Λιόλιου  είναι βέβαιο ότι δεν θα βρει ανταπόκριση  από τα αθλητικά σωματεία, τα οποία έχουν πλήρη και σαφή γνώση για την ιστορική διαδρομή του κ. Βασιλακόπουλου στο αθλητικό κίνημα, την οποία δεν είναι σε θέση κανείς να αλλοιώσει προς ίδιον και κάθε άλλο παρά νόμιμο αλλά και ηθικό προσωπικό όφελος». 

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading