Αγγελόπουλος: «Ευχαριστώ την Περιφέρεια Αττικής για τα 500 τεστ κορονοϊού και τη στήριξη»

Σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού υποβλήθηκαν σήμερα Τετάρτη (23/9) όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση του final-8 του Basketball Champions Leauge στο ΟΑΚΑ, συμπεριλαμβανομένου του ισχυρού άνδρα της συμμετέχουσας ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου.

H διαδικασία πραγματοποιήθηκε από το Επιχειρησιακό Κέντρο της Περιφέρειας Αττικής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος  κήρυξε την έναρξη των εργασιών για το final-8 του BCL, το οποίο αρχίζει στις 30 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 4 Οκτωβρίου στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος υπογράμμισε πως «η προβολή της χώρας μας θα είναι τεράστια» και ευχαρίστησε την Περιφέρεια Αττικής για τα 500 τεστ κορονοϊού που διέθεσε, αλλά και για την οικονομική στήριξή της με κονδύλι ύψους 178.640 ευρώ. Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τον Μάκη Αγγελόπουλο που «κάνει αυτό που πρέπει με επιμέλεια» τονίζοντας πως «η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είναι κοντά σε αυτή τη διαδικασία».

Αναλυτικά:

Ο Μάκης Αγγελόπουλος επισήμανε: «Σήμερα κηρύσσουμε την έναρξη των εργασιών για το final-8 τoυ Basketball Champions League της FIBA, που θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα. Είναι η δράση μέσα από την οποία ξεκινούν τα τεστ για όλους τους εργαζόμενους και όλους τους εμπλεκόμενους στην πρώτη διεθνή διοργάνωση που γίνεται παγκοσμίως μετά τον Φεβρουάριο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, η προβολή της χώρας μας θα είναι τεράστια. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια γι’ αυτό το γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη δράση της Περιφέρειας όσον αφορά τον Covid-19 στο τελευταίο διάστημα. Έγιναν 500 τεστ σε μια ημέρα. Είναι σημαντικό που βάζει πλάτη και στηρίζει μια δράση και ένα γεγονός που θα προβάλει τη χώρα μας παγκοσμίως».

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, υπογράμμισε: «Είναι μια προσπάθεια που σχετίζεται με την Ελλάδα, που σχετίζεται με την Περιφέρεια Αττικής, με τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αγγελόπουλο, που κάνει αυτό που πρέπει με επιμέλεια για να έχουμε άθληση και επιτυχία και δημόσια υγεία. Η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είναι κοντά σε αυτή τη διαδικασία. Ψυχολόγοι και άλλοι γιατροί θα συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια».

©Πηγή: amna.gr

Loading