ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Ολυμπιακό για Πινακά

Η ΑΕΛ έκανε γνωστό το ρόστερ της για τη νέα σεζόν, αλλά και πως υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Δημήτρη Πινακά.

Το γνωστοποίησαν οι ίδιοι οι «βυσσινί» με ανακοίνωσή τους, στην οποία ισχυρίζονται ότι ο μάνατζερ του Πινακά, παρά τα εκ μέρους του λεχθέντα για προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, δεν εμφάνισε κάτι εντός της διορίας που του είχε δοθεί, με αποτέλεσμα ο νεαρός ποδοσφαιριστής να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την πειραϊκή ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές τους οποίους επέλεξαν ο κ. Κώστας Φραντζέσκος και οι συνεργάτες του Μιχάλη Ζιώγα και Ηλία Κώτσιο και είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος (31 ετών), Σουλούκος Στέφανος (20 ετών), Αντωνόπουλος Λάμπρος (16 ετών), Μισυρλής Ευστράτιος (20 Ετών)

Στόπερ: Jusino Adrian (29 ετών), Maksymenko Maksim (31 ετών), Θεολόγου Παντελής (30 ετών), Παπαγεωργίου Αθανάσιος (34 ετών), Γκοτζαμανίδης Νικόλαος (20 ετών), Αγγελούλης Λάμπρος (19 ετών)

Δεξιά μπακ: Μπέρτος Εμμανουήλ (32 ετών), Γρηγορόπουλος Ορέστης (21 ετών)

Αριστερά μπακ: Jakimovski Nikola (31 ετών), Μαϊδανός Γεώργιος (23 ετών)

Αμυντικοί μέσοι: Ηλιάδης Θεοχάρης (24 ετών), Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος (25 ετών), Πατράλης Εμμανουήλ (24 ετών)

Επιθετικοί μέσοι: Colombino Adrian (27 ετών), Νικολιάς Αλέξανδρος (26 ετών), Γιάκος Ευριπίδης (30 ετών), Χαλάτσης Αλέξανδρος (21 ετών), Δάκτυλας Γεώργιος (19 ετών), Κοτσιανούλης Απόστολος (20 ετών), Μιλτιάδης Δημήτριος (19 ετών), Στοΐνοβιτς Αθανάσιος (18 ετών), Ζησούλης Κυριάκος (16 ετών)

Εξτρέμ: Συμελίδης Παναγιώτης (28 ετών), Γλυνός Σπυρίδων (23 ετών), Graur Dinu (26 ετών), Μαυριάς Δημήτριος (24 ετών)

Σέντερ φορ: Acuna Mathias (28 ετών), Κούστα Κριστιάν (23 ετών), Τσουμάνης Μιχαήλ (18 ετών), Ζαχαράκης Γεώργιος (20 ετών)

Στην αποστολή δεν περιλαμβάνεται ο επίλεκτος διεθνής ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης Πινακάς λόγω των διαπραγματεύσεων με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σημειωτέον ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός όσον αφορά το οικονομικό μέρος της μεταγραφής, αλλά και το ποσοστό μεταπώλησης.

Τελικώς, παρά την μέχρι σήμερα διορία την οποία έδωσε ο κ. Κούγιας στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να φέρει μία συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και παρά το ότι ο μάνατζερ στο παρελθόν ανέφερε πως δήθεν ήταν ενδιαφερόμενες γερμανικές και ιταλικές ομάδες, ουδεμία μέχρι σήμερα πρόταση έγινε στην ΠΑΕ ΑΕΛ, είτε από ομάδα του εξωτερικού, είτε από ομάδα του εσωτερικού.

Στην θέση του Δημήτρη Πινακά η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει ήδη κλείσει αξιόλογο και σε πολύ καλή ηλικία ποδοσφαιριστή».

Δείτε επίσης:  Φολέγανδρος – Κούγιας: “Ο 30χρονος σχεδίασε με ηρεμία τη δολοφονία”

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading