Η Σ. Ζαχαράκη και ο Γ. Αμυράς στη Μυτιλήνη – Αναλυτικά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν

Τη Λέσβο επισκέπτονται σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουλίου, η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς.

Tο πρόγραμμά τους έχει ως εξής:

Το πρωί θα επισκεφθούν το Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, τον δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη και στελέχη στης Διεύθυνσης Τουρισμού Βορείου Αιγαίου του υπουργείου Τουρισμού.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούν το πάρκο του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και το θαλάσσιο Πάρκο Νησιώπης με το ειδικό σκάφος με γυάλινο πυθμένα.

Επίσης, θα επιθεωρήσουν τις υπαίθριες ανασκαφικές θέσεις κατά μήκος του νέου αυτοκινητόδρομου Καλλονής-Σιγρίου και το υπό ολοκλήρωση νέο λιμάνι Σιγρίου.
Το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί επίσκεψη και ξενάγηση τους στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο Σίγρι. Επίσης, σήμερα, το πρόγραμμα των δύο υφυπουργών περιλαμβάνει επισκέψεις στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στη Σκάλα Καλλονής, στους υγροτόπους του Κόλπου της Καλλονής και στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή Λέσβου.

Αύριο, Σάββατο 24Ιουλίου, η κ. Ζαχαράκη θα επισκεφθεί τον Μόλυβο όπου θα έχει επαφές με φορείς του τουρισμού στο νησί. Επίσης, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, ενώ πριν αναχωρήσει θα επισκεφθεί το Πλωμάρι και το αποστακτήριο μονάδας παραγωγής ούζου εκεί.

Δείτε επίσης: Φολέγανδρος – Κούγιας: “Ο 30χρονος σχεδίασε με ηρεμία τη δολοφονία”

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading