Στο ΟΑΚΑ το Final 4 του Basketball Champions League

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, τώρα είναι οριστικό! Το Final 4 του φετινού Basketball Champions League θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Εκεί, από τις 4 έως τις 6 Μαΐου, ο Ντούσαν Σάκοτα και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τον τρίτο ευρωπαϊκό τους τίτλο, αυτήν τη φορά μέσα στην έδρα τους, κόντρα στην Μονακό, τη Μούρθια και τη Λούντβίγκσμπουργκ.

Όπως σχολίασε ο γενικός διευθυντής της διοργάνωσης Πατρίκ Κομνηνός: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Αθήνα θα φιλοξενήσει το δεύτερο Final 4 του Basketball Champions League.

Έχουμε δει τον έντονο ενθουσιασμό του συλλόγου να διοργανώσει αυτό το ιστορικό γεγονός και την παθιασμένη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να αναθέσουμε αυτό το Final 4 σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, όπου η συμμετοχή των τεσσάρων ομάδων, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε ψηλές θέσεις στα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, θα εγγυηθούν ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο για τους οπαδούς του μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη».

Στις 6 Μαΐου ο τελικός

Οι δυο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 4 Μαΐου και ο μικρός και μεγάλος τελικός στις 6 του ίδιου μήνα. Όσον αφορά στην κλήρωση  Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα (12/04) στην Αθήνα.

 

Loading