Παραπέμπονται διαιτητής και βοηθός για το Γιάννενα-ΠΑΟΚ

Παραπέμπονται διαιτητής και βοηθός για το Γιάννενα-ΠΑΟΚ! Είκοσι χρόνια έπρεπε να περάσουν για να συμβούν τα αυτονόητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι διαιτητές που κάνουν σημαντικά λάθη να παραπέμπονται… χωρίς δεύτερη συζήτηση.

Έγκλήμα, παραπομπή και τιμωρία…

Ο βαθμός που πήρε ο βοηθός που μέτρησε το γκολ οφσάιντ του Πέλκα είναι χαμηλός και παραπεμπτικός, κάτι που ισχύει και για τον διαιτητή Κουτσιαύτη για το πέναλτι που δεν καταλόγισε υπέρ του ΠΑΟΚ σε χέρι του Μπέριου.

Το… κακό ξεκίνησε με τη φάση του 1-0 στο 9′, όταν ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πήρε τη μπάλα από τον Πρίγιοβιτς όντας εκτεθειμένος, ωστόσο ο Χανιώτης βοηθός Καλφάκης δεν σήκωσε το σημαιάκι του για να υποδείξει την παράβαση.

Δεν πέρασαν βέβαια παρά μόλις πέντε λεπτά για να υπάρξει και δεύτερο σοβαρό διαιτητικό λάθος στους “Ζωσιμάδες”. Ο Βιεϊρίνια έπιασε ένα σουτ από αριστερά  με τον Μπέριο μπροστά του. Ο παίκτης του ΠΑΣ ενώ αρχικά έχει το χέρι πίσω από την πλάτη του, στη συνέχεια το βγάζει μπροστά δίνοντας έκταση στο σώμα του κι ανακόπτει τη μπάλα.

Η φάση έγινε μπροστά στα μάτια του Κουτσιαύτη, ο οποίος δεν υπέδειξε την παράβαση. Διαιτητής και βοηθός αναμένεται να πάρουν… ανάσες!

Loading